1. Daca nu-ti place un cadou pe care-l primesti, e mult mai simplu sa-l plasezi langa geamul deschis si sa treci peste un gropan, decat sa te apuci sa simulezi ca esti incantat.
2. Bradutul mirositor e mult mai usor de impodobit, iar daca scoti toate lichidele din masina o sa ai si o instalatie electrica palpaitoare pe bord.
3. Conform traditiei, Mos Craciun o sa fie obligat sa intre pe teava de esapament, deci distractia e asigurata.
4. Daca ai uitat sa tai porcul, nu trebuie decat sa cauti unul care umbla pe drum si sa accelerezi.
5. Daca nu ai vreun X6 cu televizor in bord, scapi de programele idioate de la TV si de fata lui Stefan Banica.
6. Colindatorii tot or sa te prinda cand opresti la stop, deci nu scapi de ei, dar macar ii faci sa alerge un pic si deci sa munceasca pentru banii pe care ii dai si sa merite injuraturile pe care oricum le primesti.
7. E o ocazie buna sa-i demonstrezi sotie ca masina pe care o aveti chiar e prea mica si e nevoie de ceva mai mare, luandu-i un cadou nu neaparat valoros, ci foarte voluminos.
8. In propria-ti masina controlezi sistemul audio, asa ca exceptand situatia in care a facut un contract cu Dumnezeu insusi pentru a-si pogora muzica din ceruri, Hrusca nu are cum sa-ti violeze urechile.
9. In afara de tine mai sunt patru locuri in masina. Unul pentru consoarta, deci raman trei. Daca ai copii, te-ai scos. Daca nu, doua revin parintilor tai, iar cel din mijlocul banchetei e repartizat sarmalelor. Oh, deci nu mai sunt licuri pentru socri...
10. Se spune ca Sarbatorile de iarna trebuie petrecute aproape de familie. Pai, ce apropiere mai mare exista decat in interiorul unui Tico? LL

0 comments