Intr-un blender de ADN intra modernitatea lui Murcielago, coolness-ul lui Countach si invizibilitatea unui avion militar de vanatoare. Pe partea cealalta iese REVENTON, cel mai rar Lamborghini din toate timpurile.
Cand eram mic, aveam clasicile doua vise ale oricarui pusti, sa devin pilot de vanatoare si, intr-o zi, sa conduc un Lamborghini ............ iar astazi m-am terezit de dimineata si le-am facut pe amandoua in noula Lamborghini Reventon.
Mai intai sa vorbim despre aspectele tehnice, masina, daca putem sa ii zicem asa, sub camuflajul aeronautic ascunde un motor V12 montat acolo unde ne place, in spatele urechilor noastre, in ciuda faptului ca au stors 20 CP din el, comparativ cu Murcielago (660 in loc de 640), suna ca si cum nu ar fi exploatat la maximum, ii lipseste dramatismul, pe care il primim de la un Murcielago sau Countach, dar merge .... ce priveste viteza pe care o prinde masina asta este doar de 320 km\h, chilometrajul fiindu-ti aratat pe un display electronic ca intr-un avion de vanatoare.
Masina asta e asa de rara, cu doar 20 de exemplare in toata lumea, incat cand te duci sa o cumperi e cum ai cumpara un Rembrandt, dar pe acesta il agati pe perete, cu Reventonul poti face mai mult decat atata e o masina care se simte bine si pe un circuit de viteza si printr-un oras luxos, ca de ai banii de masina asta cred ca stai intr-un oras de renume, Paris, Viena.....
Alte alternative la aceasta masina mai sunt Veyronul si FXX, dar acestea doua nu se compara ca TAURUL FURIOS pe care la produs Lambo.
In concluzie masina asta iti ofera senzati tari, forta G ca de seamana cu unavion de vanatoare si e la fel de agil ca si unul, si de acuma, dimineata nu te mai trezesti si te uiti la un poster cu masina, acuma deschizi draperiile si il vezi in realitate in fata casei tale asteptandu-te ca o fiara in tacere .......

0 comments