Din capitolul XX.....

Posted by mcm | 8:59 AM | | 0 comments »








Daca iti lipsesc banii pentru a face ceva inovativ in domeniul supercarurilor, uite o idee: convingeti super-bogati sa te ajute cu ceva bani. O data ce ai realizat ca oamenii sunt dispusi sa plateasca peste 1,4 milioane de euro pentru o masina de care o pot folosi doar pe circuit de sase ori pe an, trebuie sa maresti pretul si sa continui proiectul.
Ferrari FXX Evoluzione, o masina care este mai dura, mai rapida si mai puternica decat modelul precedent. FXX Evo este un adevarat studiu in imbunatatirea standardelor. Indeajuns incat sa convinga miliardarii ce vor sa tina pasul cu Bill Gates, sa umble la cartile lor de credit.
Pe scurt, cam despre asta este vorba: puterea a crescut pana la 860 CP la 9500 rpm. Schimbarea vitezelor dureaza doar 60 milisecunde (cu 20 de milisecunde ma putin) cu noile rapoarte; elementele aerodinamicea au fost modificate, rezultatul fiind o eficienta aerodinamica cu 25% mai mare si o forta de apasare imbunatatita, iar controlul electronic al tractiunii are acuma noua setari diferite ( plus pozitia "OFF").
Ai impresia ca FXX Evo este nebunesc? Atunci arunca o privire la masinile astea.....
ES Motorsport 550 Le Mans cu caroserie de carbon, un un omagiu pentru piloti de 550.Rigid de iti termina oasele.

Novitec F430. Vrei putere ? Uite un F430 cu 636 CP datorita unui compresor.
Koenig F50 twin-turbo. O versiune a F50 cu 828 Cp, 800 Nm. Asta ce traduce prin 3 secunde de la 0 la 100 Km\s.

0 comments